Hírek

Részvétel brit-európai kereskedelmi expón

A Manchesteri Főkonzulátus Accringtonban az East Lancashire Kereskedelmi Kamara meghívására vett részt az "Increasing Trade with Europe - The UKs number 1 trading" partner elnevezésű kiállításon és konferencián.
Tovább

Főkonzuli látogatás Bury polgármesterénél

A főkonzul Bury polgármesterénél tett udvariassági látogatást, amelyen az együttműködési lehetőségeket vitatták meg. Szó esett a testvérvárosi kapcsolatokról és a magyar közösségekről is.
Tovább

Budapest Forum For Christian Communicators

2019. szeptember 4. és 6. között kerül megrendezésre Budapesten a Budapest Forum For Christian Communicators c. konferencia.
Tovább

Észak-Angliában tárgyalt a BKIK delegációja

Littvay-Kovács Áron, a BKIK nemzetközi irodájának vezetője és Keszthelyi Péter a alelnök Leedsben, Liverpoolban, Chesterben és Manchesterben is tárgyalásokat folytatott a kamarák közötti együttműködésekről.
Tovább

Szakmai konferencia az Észak-Angliában tanuló magyar egyetemistáknak

Május 10-én a főkonzulátus szakmai konferenciát tartott az Észak-Angliában tanuló magyar egyetemistáknak. A rendezvényen a főkonzul bemutatta a főkonzulátus tevékenységét és programjait, előadást tartott a New Generation Centre London vezetője Szüle Bálint, a Magyarok Angliai Országos Szövetségnek képviseletében Adonyi Éva, valamint a Manchesteri Egyetem magyar diákszervezetének (Hungarian Society) vezetői.
Tovább