Hírek

Magyar-lengyel barátság napi megemlékezés

A Főkonzulátus és a magyar és a lengyel egyetemi társaságok részvételével került sor a magyar-lengyel barátság napjának megünneplésére.
Tovább

Március 15-ei megemlékezés Manchesterben és Chesterben

Takács Szabolcs európai uniós politikák kialakításáért és koordinációjáért felelős államtitkár mondott beszédet a március 15-ei ünnepi megemlékezésen Manchesterben, amelynek alkalmából az államtitkár és a főkonzul megkoszorúzta a Kossuth emléktáblát.
Tovább

A Kruppa vonósnégyes koncertje a Főkonzulátuson

Március 6-án a Kruppa vonósnégyes adott nagysikerű koncertet a Főkonzulátuson. A rendezvényen a Manchesterbe akkreditált diplomáciai testületek tagjai, egyetemek, kereskedelmi kamarák vezetői, illetve kulturális intézmények képviselői vettek részt.
Tovább

Lakossági fórum a Brexitről Manchesterben és Chesterben

A Manchesteri Főkonzulátus Takács Szabolcs európai uniós ügyekért felelős államtitkár részvételével fórumot rendez az Egyesült Királyságban élő magyar állampolgárok számára.
Tovább

Balassi Nyári Egyetem ösztöndíjpályázat

A Márton Áron ösztöndíjprogram keretében meghirdették a 2019. július 22. – augusztus 16. közötti időszakra a Balassi Nyári Egyetem ösztöndíjpályázatot a nyugati diaszpóra magyar származású fiataljai, illetve a magyar kultúra és Magyarország iránt érdeklődő nem magyar származású, külföldi állampolgárok részére.
Tovább