Hírek

Szakmai konferencia az Észak-Angliában tanuló magyar egyetemistáknak

Május 10-én a főkonzulátus szakmai konferenciát tartott az Észak-Angliában tanuló magyar egyetemistáknak. A rendezvényen a főkonzul bemutatta a főkonzulátus tevékenységét és programjait, előadást tartott a New Generation Centre London vezetője Szüle Bálint, a Magyarok Angliai Országos Szövetségnek képviseletében Adonyi Éva, valamint a Manchesteri Egyetem magyar diákszervezetének (Hungarian Society) vezetői.
Tovább

Találkozó a magyar közösséggel Leedsben

dr. Rétházi György konzul Leedsben a helyi magyar közösségnek tartott tájékoztatót a Főkonzulátus programjairól, munkájáról, az intézhető ügyek köréről és válaszolt a lakossági kérdésekre.
Tovább

Kulturális együttműködésről tárgyalt a főkonzul Yorkban

Kátai-Nagy Krisztina főkonzul Yorkba látogatott, ahol Keith Orrell főpolgármesterrel a kulturális együttműködésről és a testvérvárosi kapcsolatok kialakításának lehetőségéről tárgyalt.
Tovább

Találkozó Newcastle főpolgármesterével és a Newcastle-i Egyetem vezetésével

Kátai-Nagy Krisztina főkonzul Newcastle főpolgármesterével és a Newcastle-i Egyetem vezetésével találkozott. A megbeszéléseken az oktatási- és gazdasági együttműködésről, valamint a magyar közösségről esett szó.
Tovább

Főkonzuli látogatás Blackpoolban

Kátai-Nagy Krisztina főkonzul Blackpoolban a város polgármesterével tárgyalt az együttműködési lehetőségekről. A főkonzul köszönetét fejezte ki, amiért város 1956-ban számos magyart fogadott be.
Tovább