Hírek

Gyakori kérdések a hazautazással kapcsolatban a koronavírus járvány alatt

Összefoglaltuk a leggyakoribb kérdéseket a hazautazással kapcsolatban.
Tovább

Magyarországra való hazajutás lehetőségei Észak-Anglia nagyvárosaiból

Összegyűjtöttük a Magyarországra való hazajutás lehetőségeit Észak-Anglia nagyvárosaiból. Összeállításunkban végigvesszük a légi- vasúti-, és közúti lehetőségeket is Manchesterből, Liverpoolból, Leedsből, Sheffieldből, Newcastle-ből és Birminghamből is.
Tovább

Tájékoztató a konzuli szolgáltatások részleges újraindításáról

A Manchesteri Főkonzulátus június 2-ától újraindítja a konzuli ügyfélszolgálatot. Az ügyfélszolgálaton egyelőre korlátozott ügyekben lehet eljárni.
Tovább

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár és Koltay András rektor a járványhelyzetre tekintettel videókonferencia keretében írta alá az MDA 2020 szeptemberében induló Diplomataképző Programját érintő megállapodást a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem között.
Tovább

FONTOS KÖZLEMÉNY A KONZULI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT FELFÜGGESZTÉSÉRŐL

A Manchesteri Főkonzulátuson a konzuli ügyfélfogadást a járványügyi helyzet miatt határozatlan időre felfüggesztjük. 2020. március 24-től (kedd) a Főkonzulátus csak érdekvédelmi feladatokat lát el és továbbra is minden lehetséges módon segíti a külföldön bajba jutott és a hazajutni kívánó magyar állampolgárokat. A már elkészült okmányokat postán küldjük ki az érintetteknek.
Tovább