Hírek

A Főkonzulátus Teqball asztalokat adományozott Manchester és Liverpool városainak

A Manchesteri Főkonzulátus és a FITEQ összesen négy Teqball-asztalt adományozott Manchester és Liverpool városainak, illetve az amputált futballisták szövetségének. Az ünnepélyes átadásra szeptember 3-án került sor a két városban.
Tovább

Megemlékezés a magyar-brit diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulójáról

A Főkonzulátus megemlékezést tartott a magyar-brit diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulójáról, amelyen bemutatkozott a Teqball, a Góbéfest is.
Tovább

Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó eseménye. Célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív változások még visszafordíthatók.
Tovább

Július 1-jétől Magyarország a V4 soros elnöke

A V4 magyar elnöksége azért dolgozik majd, hogy a megváltozott helyzetben a visegrádi országok a világgazdasági változások nyertesei közé tartozzanak.
Tovább

Akár lejárt útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal is elindítható a kötelező regisztráció iránti kérelem – a határidő változatlanul 2021. június 30.

A gov.uk tájékoztatása alapján bizonyos (méltányolható) esetekben akár lejárt útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal is elindítható a pre-settled vagy settled státusz iránti kérelem, de a határidő változatlanul 2021. június 30.
Tovább