Hírek

Nemzeti ünnepi megemlékezés a Főkonzulátuson

A Főkonzulátus nemzeti ünnepi megemlékezésén beszédet mondott dr. Balogh Csaba, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, Tommy Judge Manchester polgármestere és fellépett a Pengetős Trió.
Tovább

Jimmy Hogan síremlékének megkoszorúzása

Október 8-án pénteken, a születésének a 139. évfordulóján állítottak méltó síremléket szülővárosában, Burnleyben a magyar labdarúgást megújító edzőnek Jimmy Hogannek. A megemlékezésen Manchesteri Főkonzulátus is koszorút helyezett el.
Tovább

Lajtha László emléknap és tudományos konferencia a Cancer Research UK Manchester Institute-ban

A Manchesteri Főkonzulátus és a Cancer Research UK Manchester Institute a diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulója kapcsán egész napos hematológai tudományos konferenciát tartott Lajtha László, az intézet első igazgatójának emlékére.
Tovább

A Főkonzulátus Teqball asztalokat adományozott Manchester és Liverpool városainak

A Manchesteri Főkonzulátus és a FITEQ összesen négy Teqball-asztalt adományozott Manchester és Liverpool városainak, illetve az amputált futballisták szövetségének. Az ünnepélyes átadásra szeptember 3-án került sor a két városban.
Tovább

Megemlékezés a magyar-brit diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulójáról

A Főkonzulátus megemlékezést tartott a magyar-brit diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulójáról, amelyen bemutatkozott a Teqball, a Góbéfest is.
Tovább