11 Nov

A családi nap keretében garázsvásárt és kézműves foglalkozásokat tartunk, délután pedig koncerttel várjuk a családokat.

A Manchesteri karácsonyi garázsvásáron az észak-angliai magyar közösség tagjai használt, de jó minőségű tárgyakat, játékokat, könyveket, és ruhákat árulhatnak, amikre nekik nincs már szükségük, de mások még örülhetnek neki. A piacon nem lehet új termékeket (például saját készítésű kézművestárgyakat), illetve ételt és italt árusítani, mindenki csak a saját (esetleg barátai, rokonai) használt holmiját kínálhatja. A vásárt beltéren, az Edgar Wood rendezvényközpontban tartjuk.

A Családi nap keretében, a vásár közben kézműves foglalkozásokat tartunk a gyerekeknek, majd 14.30 órától ingyenes koncerttel várjuk a családokat. A rendezvény alatt büfé üzemel és lángos és kürtőskalács is kapható lesz.

Az eladói standok csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Standbérlésre 2021. november 26-ig lehet jelentkezni az EnventBriteon (https://www.eventbrite.co.uk/e/karacsonyi-garazsvasar-manchesterben-tickets-205755128127). A standbérlés díja £6, amellyel a résztvevők Zsigmond Király Magyar Iskolát támogatják. Részletes értékesítési szabályok a https://manchester.mfa.gov.hu/page/garazsvasar-reszletes-ertekesitesi-szabalyok címen találhatók.

  • Dátum: 2021. december 11., szombat
  • Garázsvásár: 10.00-13.00
  • Kézműves foglalkozások: 10.00-13.00
  • Családi koncert: 14.30-től
  • Helyszín: Edgar Wood Victoria Park, 71 Daisy Bank Road, Manchester M14 5GH

A garázsvásáron eladóként és vevőként a tárgyak újrahasznosításával nem csak a környezetünk védelméhez járulunk hozzá, de számos kincsre vagy hasznos dologra bukkanhatunk. Gyere, válogass és bukkanj értékes kincsekre, vagy hozd el azokat a dolgaidat, amikre nincs szükséged!

Szeretettel várunk mindenkit!